FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Špica – Parks Bonifay

Objavil/a cyco 28.08.2009 pod Izlivi, Špice

Sicer sem hotel počakat na objavo moje špice, a je Andražu očitno dovolj editiranja in rendranja za kar nekaj časa, tko da bo treba še malo počakat. Poznam filing… :)
Enivej, v zadnjem mesecu sem se naučil ogromno, saj sem se ponovno spravil v 3D. Raziskal sem Matchmoving tehniko in čisto sam pogruntal kako se posebej rendrajo 3D objekti in posebej sence teh objektov, da se jih zloži skupaj v postprodukciji. Skratka, naučil sem se v video postavljati 3d objekte in jih zliti z okoljem (videom). Nekaj takega, kot je v današnji špici izvedel Wesley Kandel, le da je on porabil dva tedna, jaz pa le enega…

http://www.vimeo.com/6218394

Nadalje se že ukvarjam z izdelavo špice za oddajo o elektronski glasbi – Plata. Oddaja je imela nekajmesečne počitnice, oktobra pa se ponovno vrača na spored. Poleg špice, bom izdelal kompletno podobo oddaje, čez pa naj bi imel tudi snemalni in postprodukcijski del. Podobno kot pri Zlo glasnih (slava jim). Teaser si že lahko ogledate tule.

Oh, bajdevej, videospot (Firefly – In my world) bo premierno objavljen 2. septembra na 24ur.com in na MTV Adria. 3. septembra pa bo imel band predstavitev plate v Sub Sub. Džabe. Pritte!

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Špica – Parks Bonifay”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !