FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Cwithe photography

Objavil/a cyco 21.07.2009 pod Art

Pred skoraj desetimi leti sem padel v zanimivo urbano pleme, ki je s svojim imidžem, razmišljanjem in načinom življenja precej odstopalo od vseh ostalih subkultur. Skupna točka jim je bila glasba, ki pri nas v Sloveniji ni ne vem kako zelo razširjena. Psihadelični zvoki, ki so jih sukali karizmatični dj-i so povečini odmevali na Metelkovi in poleti v naravi. Stičišče pa je bil prostor na Metelkovi, ki sem mu rekel dnevna soba. Mizzart. Tam sem tudi prvič slišal poba, ki si je nadel umetniško ime Naveen. Zlahka lahko rečem da je bil eden top slovenskih trance dj-ev. In je še. Le moja udeležba na trance veselicah se je drastično zmanjšala.
Naveen je nato za kar precej časa izginil iz scene. Šušljalo se je, da se je odpravil na Japansko. Spomnim se njegovega come-backa v Ch0. Eden najboljših partijev ever. Poleg vrtenja glasbe, me je fant impresioniral tudi z dizajniranjem flyerjev. Enkrat sem ga zahaklal na nekem partiju in padla sva v pogovor o Japonski, potovanjih in dizajnu. Izjemno odprt in prijazen človek, ki je svoje hobije pripeljal do profesionalnih sfer.
Pred nekaj meseci sem naletel na njegov blog, na katerem objavlja svoja dela. Včeraj sem se poglobil v ta blog in veselje je videti, kako poba (ki se kot fotograf kliče Cwithe) hitro napreduje v fotografiji. Pred kratkim je imel otvoritev svoje prve razstave (skupinska razstava v rdeči galeriji ateljeja 2050) in treba je poudariti da od vseh fotk njegove najbolj izstopajo. Fenomenalne kompozicije, igre s svetlobo, dinamika, globina… Mislim, da so fotke še vedno razstavljene in ogled razstave toplo priporočam.

Glavni motiv njegovih fotk je urbana arhitektura in utrip mesta, občudujemo pa lahko tudi motive iz narave. Spodnja galerija predstavlja le segment njegovih del od leta 2007. Zaenkrat me je najbolj impresionirala predzadnja fotka (včeraj zvečer sem vanjo z odprtimi usti buljil vsaj pet minut), Cwitheja pa lahko vidite na zadnji fotografiji. Poklon!

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Cwithe photography”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !