FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Ad tedna + status update

Objavil/a cyco 16.07.2009 pod Ad tedna, Izlivi

Uf, končno sem prišel do nekaj ekstra časa in se spomnil na stran, ki je bila pred nekaj meseci ažurirana skoraj vsak dan. Jebiga, cajti so taki, da se je treba bolj kot inspiraciji, posvečati praksi in poskusiti iz tega kaj potegniti.
Spot je sfiniširan, a ga javno še ne smem predstaviti, ker namerava band pripraviti premiero spota in plate (slednja je v zadnji fazi masteringa). V začetku avgusta baje. Še sporočim. So ga pa že videli nekateri redki izbranci in moram se malo pohvaliti, da je bil odziv boljši kot sem pričakoval. Nekaj stvari me je še motilo in sem jih že popravil, a overall sem finiš. Konc.
Sem pa že v pogovorih za nov spot. Na Metalcampu sem spoznal prijetno družbico štajercev in eden od njih ima band. Ob pogovoru ‘kaj-pa-ti-kej-delaš-u-lajfu’ sva prišla na idejo, da bi lahko kej poskusili narest skupaj. Ugotovila sva, da se najina okusa in ideje o spotu precej ujemajo, tako da sva se kar zmenila za akcijo.
Enivej, spravil sem se delat svoj showreel, menim se za izdelavo špice za nek slovenski film (snubijo me tudi za barvno korekcijo filma), apdejtat moram svoj portfolio sajt… Dela je dosti, užitkov ob opravljanju le-tega pa v enaki kvantiteti.
Povabili so me tudi k sodelovanju k nekem opernem projektu, kjer naj bi poskrbel za vizualno zaveso. Bomo videli, sliši se obetavno.

Ker pa že dolgo nisem objavil nobene reklamce, vam objavljam reklamo za Inlingua. Krasen tipografski 3D render. Ga imam v ‘fav’ že nekaj časa, sem se pa spomnil nanj, ko sem naletel na odličen blog, ki se ukvarja s tipografijo – črka na črko. Čekitaut!

http://www.vimeo.com/4550041
 • Share/Bookmark
 

Komentarji

6 odgovorov na “Ad tedna + status update”

 1. paucstadt - 18.07.2009 ob 13:23
  paucstadt

  Veš kako je, čez leto, ajd rečva največ dve, bom rabil enega režiserja. Takrat bš zraven.

 2. cyco - 18.07.2009 ob 14:31

  Če bom še v Sloveniji, z veseljem.

 3. paucstadt - 19.07.2009 ob 09:53
  paucstadt

  tudi če ne boš, i will find you and hunt you down. :)

  lepo, da v svojem delu tako uživaš, takih je malo.

 4. cyco - 19.07.2009 ob 20:13

  lol :D

  a ni to stran metanje lajfa če ne uživaš v tem kar počneš?

 5. Jane Fonta - 21.07.2009 ob 10:54
  Jane Fonta

  Hvala.

 6. serzz - 1.08.2009 ob 14:05

  fajn reklamca… (se vec takih zadev)

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !