FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Tvoj svet

Objavil/a cyco 11.03.2009 pod Video

Včeraj pozno zvečer, ko sem bil v največjem delovnem zagonu, sem dobil mail od mojega Angela, ki je bil od mene oddaljen vsega kak meter in pol. Po nekaj minutah mi je bilo jasno, zakaj mi je pustila ogled videa v intimnosti mojega monitorja in slušalk.
Tole spodaj je nekaj res izjemno lepega. Nič, česar že ne bi videli, bi porekli nekateri. Kar dela ta filmčič nekaj posebnega, je dejstvo, da je Vfx-e delal en sam človek. Ponavadi bi to delala ekipa izkušenih tridejašev kar lepo število tednov. Bruce Branit pa je to ustvaril le s svojim parom rok, dvema očesoma in z enimi briljantnimi možgani. Sicer v dveh letih, but he did his job perfect. Pa ni samo tehnično izpiljeno. Posebno patino da filmčku kinematični stil z rahlo zabluranim robovi, ki jih za efekt še malenkost razdeli na RGB kanale.
Uživaj:

http://www.vimeo.com/3365942

Kako pa bi izgledal tvoj svet?

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

4 odgovorov na “Tvoj svet”

 1. eritrocitus - 11.03.2009 ob 14:10

  Zelo lepo! Dve leti, praviš, je tole mojstrovino delal? Uh, si ne predstavljam, koliko dela je bilo vloženega. Kreativnost, lepota in lepa glasba. Je to podoba rajskega vrta? Digitalnega, a menda vendarle še premoremo kanček ljubezni? Lahko bi bilo več takšnih mojstrovin.
  Angel te očitno močno razvaja. Blagor njej!

 2. andraz182 - 12.03.2009 ob 11:05
  andraz182

  Okej, waaauuuuuu :D !

  Ponavadi ne gledam daljših filmčkov, ampak tale me je že na začetku presenetil, pa sem ga zares moral do konca pogledat. In ni mi žal :D

  Lepo, lepo.

 3. PRIMOŽ - 20.04.2009 ob 13:17

  Naravnost čudovito!
  BREZ BESED

 4. Dejan - 9.05.2009 ob 17:24

  Izjemno! Kar me je pa še najbolj navdušilo, pa je čudovito zlivanje zvoka z dogodki v filmu.

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !