FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Stephen Rothwell + status update

Objavil/a cyco 21.01.2009 pod Art, Izlivi

Medtem, ko čakam nov projekt in se mi na comp (znova) inštalira Adobetov CS4 paket, sem malo postumblal in naletel na zanimiv primerek aminokislinskih tvorb, ki slišijo na ime Stephen Rothwell.
O umetniku nisem izvedel ničesar. Samo to, da obstaja še en IBM – ov softveraš in še eden umetnik (ki pa dela za moj okus kičaste stvari), ki se odzivata na isto ime.
Tehnika njegovih del potrebuje še precej piljenja, mi je pa všeč steampunkovski pristop.

Še beseda o trenutnem razpoloženju… V soboto snemam svoj prvi ornk spot in priprave so na vrhuncu. Vse gre kot po maslu. Najbolj me je navdušila pripravljenost vseh vpletenih ljudi, da za res boren honorar iz sebe dajejo maksimum. Globoko sem hvaležen ljudem, ki povsem altruistično priskočijo na pomoč in so zadovoljni samo z nasmehom in poklonom. Srečen sem, da imam okoli sebe take ljudi…

Za snemanje je pripravljeno praktično vse. Snemalno dovoljenje je urejeno (o tem več kdaj drugič, ker je res dolga zgodba), maska potrjena, danes se gre iskat kostume, lučkar je potrjen, imamo fotografa, tri kamere (2 HDV handyja in eno semi pro video kamero), DOP-ja, ekstra kamermana, VPKjev agregat, prejšnji vikend smo z minimalnim budgetom naredili skoraj profesionalni dolly s tračnicami vred, v petek pa greva z Angelom še enkrat na lokacijo skadrirat večino kadrov. Do petka se bodo reševala še zadnja logistična vprašanja in delal seznam vseh pripomočkov (od preview monitorja, do kablov, stolov in nenazadnje hrane, pijače in kaloriferjev, da nas ne bo preveč zeblo). Moram rečt, da je zelo zanimivo delat spot v vrednosti 10k evrov, z budgetom, ki dosega desetino tega stroška…

Neizmerno pa sem hvaležen mojemu Angelu, ki je projekt posvojila in mi nudi nadnaravno podporo. Brez nje ne bi bil tako samozavesten kot sem. In zaradi nje mirno spim. Kadar mi pusti seveda :)

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

En odgovor na “Stephen Rothwell + status update”

  1. andraz182 - 22.01.2009 ob 16:32
    andraz182

    Okeej. Freaky ampak zabauno :D

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !