FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Še en podaljšek

Objavil/a cyco 9.01.2008 pod Gizmos

Saj ne da bi se že naveličal tegale gizmiča (ki ima en kar hud bug, ampak se vseeno da lepo delat ž njim), sem se pa danes v šoli narajcal na eno novo stvarčico, ki jo kličejo Shuttle Pro 2.

shuttle.jpg

Glede na to, da se zadnje čase veliko ukvarjam z obdelavo videa, bi mi ta gizmo znal prikrajšati marsikatero minuto, ki bi jo lahko porabil za recimo študij kardiovaskularne kirurgije ali hebrejskih narečij.
Klikanje po Premieru Pro CS3 zna biti precej zamudno. Sploh ko še ne poznaš popolnoma vseh knofkov, bližnjic in trikov velikih mojstrov. Ampak za bližnjico do statusa video guruja, bi mi ta podaljšek levice res prišel prav. Z njim seckamo klipe, jih uvažamo v tajmlajn, se premikamo naprej in nazaj po posnetku (prevrtavamo) po en frejm, ali več njih. Vsi knofki so programabilni, tako da se da z njim kontrolirati tudi kak multimedijski program (a-la winamp; evo Fetalij, neki zate ;)).
Gedžet nima pretresljive cenovne vrednosti, zato si ga bom dobodel v zelo kratkem. Sploh ko po treh letih prvič dobim božičnico. Ja. Božičnico dobimo januarja. Ne vem kje je tu logika, ampak se ne bom preveč bunil. Edini problem je v tem, da se ga ne da dobit pri nas. Tudi evropskega resellerja nisem našel. Evo, prva stvar jutri ko pridem v službo, pokličem jenkija, ki me bo usmeril do najbližjega prodajalca. Če bo sploh vedel kaj je to Evropa…

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

3 odgovorov na “Še en podaljšek”

 1. Jan - 9.01.2008 ob 23:42

  zanimivo :D Cennnna? :)

 2. cyco - 9.01.2008 ob 23:45
  cyco

  121 evrov :)

 3. LyLa - 10.01.2008 ob 00:48

  hehe, i knew it :)
  ti je ze na predavanjih na faci pisal, da te rajca :))

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !