FxMedia

Home of creative stuff, weird shit and eye candies

Blogerski filmski večer

Objavil/a cyco 18.12.2007 pod Izlivi

Sicer že vrabci čivkajo tole pesmico, a jo bom zapel še enkrat.

To nedeljo se pripravlja prvi anualni blogerski filmski večer. S paucom sva po manjših zapletih le dobila prostor za premiero, ki se nahaja na Štihovi 7 v Župančičevi jami. Dogodek se bo pričel ob osmi uri z ogledom res kratkega filmčka, ki sem ga posnel na Bložiću. Res kratkega zato, ker je bilo definitivno premalo svetlobe za mojo občutljivo kamerico in so tako posnetki zelo temni. Nekako pa se mi zdi nesmiselno kazat ljudem zablurane, zatemnjene in grainy face.
Po prihodu vseh zamudnikov vas bova najprej pozdravila in zrajcala do točke, da boste v naju začeli metati solato, zelje, krompir, brokoli, prašičje parklje in podobne užitne stvari. Nato pa si bomo ogledali za moje pojme enega od najbolj odbitih (zahodnjaških) filmov – Schizopolis. Nekaj besed o filmu in kreatorju je že povedal Pauc, bi pa samo še dodal, da film ni za ljudi, ki iščejo smisel v vsakem stavku in gesti. Pač ena taka zadeva, ob kateri spustiš možgane na pašo in uživah v premetenih in dvoumnih nebulozah, ki jih najbrž dojame le režiser in nekaj ljudi na zaprtem oddelku v Polju.

Zaradi birokratske naravnanosti mojega prijatelja, je zaželjeno potrdilo za udeležbo na tale mejl – paucstadt@gmail.com. Seveda se razume, da večeri ne bodo omejeni zgolj na blogerje, ampak na tudi njih prijatelje in predvsem prijateljice.

Toplo in vljudno vabljeni vsi, ki vas zanimajo malo globji aspekti svetovne cinematografije!

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

3 odgovorov na “Blogerski filmski večer”

  1. teoo - 18.12.2007 ob 10:45

    fkors fkors bom prigrel!

  2. Noč na zemlji » Prvi anualni filmski večer blogerjev v nedeljo zvečer. - 21.12.2007 ob 21:41

    [...] še linka1, 2, da si lahko kdo prebere, kako bomo gledali Soderberghov [...]

  3. Osebni stečaj - 30.01.2015 ob 05:55

    Njam lepo !

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !